TISDAG, EVENTMORGON OCH SUPERHUMÖR

Vaknade med ett leende lika starkt som solen idag. Trots en ganska dåligt natt med mindre sömn (vaknade titt som tätt, var varm och rivig i halsen) så känner jag mig så pepp, glad och pigg!!! Det är fan svårslaget att vakna med den känslan. Som att inget kan stoppa en och man ständigt går runt o ler. Underbart!

/ Siden pyjamas – Intimissimi (direktlänk här) (finns i svart och rosébrun som också är ur härliga. Tips tips!)

Hann med en kopp o lite Nyhetsmorgon med täcket och pyjamasen i soffan t.om och det händer inte alltför ofta kan jag meddela. En stund där blev det innan frukost väntade för Sara och hennes samarbete tillsammans med Bread & Boxers. Hon har gjort en mega kollektion BAS kläder me dom och jag an lova att den var grym! Finns inne på Åhlens city plan 1 direkt när du kommer in!

Nu väntar en heldag på kontoret med massa kontorsgöra. X