NU LIGGER MIN SMYCKESKOLLEKTION LIVE OCH FÖR FÖRSÄLJNING!

ÄR NI NYFIKNA PÅ ATT SPANA IN PRODUKTERNA NÄRMRE SÅ GÖR NI DET HÄR!

Idag släpps alltså drop 1 med bland annat guldkedja, sötvattenspärlor på halsband & armband, berlockarmband och bling bamboo bracelet. Drop 2 med ytterligare fem produkter släpps i början på bästa vecka! Hoppas att ni kommer gilla lika mycket som jag gör. ALL KÄRLEK <3 / Joanna

Guldkedja i den perfekta tjockleken som jag bär var o varannan dag!

Sötvattens armband o halsband är två one of a kind MUST HAVE smycken. Kan inte beskriva hur glad o nöjd jag är över dessa. Armbandet är minsann ständigt på.

Och berlock armbandet. Påminner mig så mycket om tonåren när jag köpte berlocker till mina armband så fort jag hade pengar. Både för att jag älskade hur det lät och känslan hur det kändes på handleden.