JAG HAR GLÖMT VISA ER UTEKÖKET!

Inlägget skrivs i samarbete med Homeroom.

Kom på häromdagen att jag aldrig har visat er slutresultatet på terrassen. I samband med att alla möbler kommit på plats o grillen gick varm så insåg vi ganska direkt att en avlastningsbänk var just DET som fattades för att allt skulle kännas komplett.

Vi gick tillslut på ett svartlackerat utekök (Läckö) från Hillerstorp som ju mer fungerar som en avlastningsyta/arbetsbänk utan hål för vask men som är det som passade oss perfekt när man inte orkar dra vatten men ändå kan stå och fixa o förbereda grill o mat. En perfekt arbetsyra och addering helt enkelt!

Vi beställde ett svartlackerat “Läckö” från Hillerstorp (klick) men för den som önskar så finns den även i en dubbel size, en med vask och en med högre bakkant för den som önskar.

Kika här om ni är nyfikna på dess olika modeller!

Vad tycker ni? Visst blev det en fin addering? Jag blev väldans nöjd!