JAG SKA SÄLJA!

I inlägget förkommer reklam för Erik Olsson.

Min lägenhet! Min älskade lägenhet. Jag har tänkt tanken i över ett år, men backat varje gång. Vi har alltså aldrig ens kommit så långt som till fotografering innan jag tagit tillbaka mina tankar. Jag ve ju att det endast handlat om att jag inte varit redo att lämna min trygga lilla borg. Den enda platsen, de senaste 4 åren där jag känt mig 100 % trygg. Och den känslan ska man ju ta till vara på.

Men nu, NU är jag, tro det eller ej, faktiskt redo att lämna över älsklingslägisen till en annan lycklig ägare med hjälp av Erik Olsson och vassa Rebecka Persson som min nära vän Jannike varmt rekommenderade. De har jobbat tillsammans tidigare, så det var bara fina ord!
Och vad som gjorde att jag valde just Erik Olsson i slutändan var främst för att deras marknadsföringsplan verkligen stack ut från resterande byråer. Och när man själv jobbar med just marknadsföring så var den biten extra viktig för moi.

Så nu är fotograferingen check och jag kommer såklart låta er veta när lägis ligger ute på Hemnet! Jag tror det pratades om fredag redan om jag inte minns helt galet…. Åh det är verkligen så dubbla känslor med detta. Såå sorgligt just för att den har betytt så mycket för mig i 4 år, men samtidigt så är jag så taggad för nya spännande äventyr. Och hur dessa planer ser ut ska jag berätta mer för er om er i ett annat inlägg!