ETT LYFT TILL TERRASSEN!

I samarbete med Homeroom.

Ni verkar ju gilla den här underbara terrassen (som ju tillhör min kille) lika mycket som jag gör. Och så sent som för bara några veckor sedan så rullade vi ut de efterlängtade mattorna som vi beställt till vår Wellington möbel serie. Jag gillar att placera ut stora mattor i olika grupperingar i en inredning då jag tycker det är en väldigt fin detalj i sig.

Jag tycker mattorna ramade in allt så himla fint. Och de ljusa beiga tonerna smälte så himla fint ihop med möblerna.

Mina beiga mattor finner ni här. Gillar även den här vävda i grått.

Ni är många som frågar exakt hur vi byggde soffan och då det ju är en modul soffa så kan man ju bygga precis efter tycke och smak. Vi körde på två styck 2-sitsmoduler, en mittdel och en hörndel. Den som står solo är en mittdel som jag placerade som en fåtölj.