NU LIGGER PÄRLAN PÅ HEMNET!

Nu ligger den ute. Min älskade lägis. Det känns så märkligt. Att jag ska lämna över den här pärlan till någon annan lycklig jäkel. Lyckost den personen som får flytta in för med handen på hjärtat har den här 35 kvm lägisen verkligen varit världens bästa lägenhet. Alla kategorier! <3

(klick, klick, klick)

Öppen planlösning. Man får liksom plats med både en stor soffgrupp, matbord med fyra stolar, avgränsad sovdel och kök med platsbyggd köksö!

Det är två stora dubbelfönster samt ett inbyggt industrifönster mot köket. Takhöjden är 3 meter så ljuset genom lägenheten är oslagbart!

ÄLSKAR den verkligen! <3 Bästa bästa platsen jag vetat om senaste åren.

Hallen har tre st inbyggda garderober för kläder, samt ett inbyggt skoförråd med dörr. Sedan har jag haft tre st malmbyråer som sväljer en massa kläder som tv-bänk. Möjligheter att bygga platsbyggd garderob/hyllor/byrå ovanför sängen finns också. Och över tv. Rymligt vindsförråd tillkommer också.

Urmysig balkong och en lika mysig möblerad lummig innergård på lugn o harmonisk bakgata.

Och en planlösning. Se mer av lägenheten på HEMNET HÄR!!!