LÖRDAGSPROMMIS & TÅG TILL GÖTEBORG!

Nu står jag här hemma i hallen och funderar på om jag ska gå med min (ganska tunga!) väska till tågstationen eller om jag ska ta en taxi. Det är fint väder och jag har gott om tid på mig. HJÄLP MIG!! Kommer jag ångra mig efter 5 min när jag känner hur tung väskan faktiskt är eller kommer jag vara glad att jag gick när jag väl kommer fram? (helt svettig och ont i ryggen) Hehe, jag tror fasen på det sistnämnda ändå.

Vasen är en storfavorit från Lyngby Porcelain och kristall ljusstakarna kommer från Hubsch.

Nog om oväsentligt babbel, jag ville bara kika in och säga hej! Daniel spelar match mot Aik och jag ska sätta rumpan på tåget till Göteborg för födelsedagsfirande av min systerdotter Charlize som fyller 8 år. 8 år?! GALET. Barn är det mest tydliga exemplet på hur fort tiden ju faktiskt går och snart sitter man liksom här med en egen liten. <3
Hursomhelst, ska bli härligt med en helg med familjen, längesen som jag var i Gbg nu så det ska bli SÅ mysigt! Hörs senare, Xx