JAG HAR SÅLT!!!

Jag kom på att jag helt missat att berätta för er att jag sålt min lägenhet! I förra veckan, efter att 39 st sällskap varit på visning senaste veckorna så såldes den efter en budgivning. Allt känns SÅ rätt och jag är super nöjd. Men såklart man är lite sorgsen ändå. Jag grät en skvätt när jag kom hem efter att jag signat alla papper. Men nu börjar istället ett nytt kapitel i livet, en ny tid med mer och större yta, en kommande bebis & en sambo som jag inte kunde vara mer exalterad och glad över. <3

Jag sålde ju med Erik Olsson och mäklare Rebecka Persson som varit grymma genom hela säljprocessen! Allt från fotografering tull såld lägenhet. Det är ju min första lägenhet som jag säljer så klart man är lite rookie o extra frågvis men det har Rebecka tagit emot med bravur. Alla hundra frågor, förhandsvisning & extra visningar, telefonsamtal och budgivningar. Kort och gott så är jag väldigt nöjd med mitt val av mäklarbyrå!

Sidospår: Blivit galen i NYPONSOPPA! Som dessutom är rik på c-vitamin som så även pumpakärnorna är. Och ps nr 2. GRAVID VECKA FÖR VECKA kommer upp ikväll! Dagen igår var andan i halsen hela dagen! X