IDAG SLÄPPS DROP 2 AV SMYCKESKOLLEKTIONEN!

Idag kl 11 (precis nu!) släpps ääääntligen drop 2 av min smyckeskollektionen “Shell we dance” tillsammans med pfgstockholm. Och som jag väntat och längtat efter att kollektionen ska bli fulländad! Så är ni nyfikna på att se vad som adderats och lagts till i kollektionen så tycker jag att ni ska gå in och gotta er bland alla pärlor och skinande guld. SÅ KUL O PIRRIGT!

HÄR KOMMER NI TILL SHOPPINGSAJTEN!

Här ser ni de fyra nya tillskotten <3 Två par örhängen, ett par ringar med pärlor och ett par guld-droppar med små stenar. Guldringar i två storlekar (18 & 19) och en simpel tunn guldkedja med en sötvattenspärla.

Dessa pärl-ringar tillför verkligen det där lilla extra! Små, små sötvattenspärlor såklart. Och vet ni vad de kostar? 199 kr!!!! (KLICK)

Guldtackorna är ingraverade med små glitterkorn som ni kan se om ni kollar noga. Jag gillar också att den är formad som en pärla och är lite bucklig. Dvs inte bara en enhetlig drop form. (KLICK)

Pärlhalsbandet som jag konstant, varje dag får frågor om. Och här är det! (KLICK)

RINGARNA kommer i två storlekar. Jag ville ha en enkel ring som man alltid vill bära. Varje dag! (KLICK)

Berlock armbandet är åter i lager och det kostar ALLTSÅ 349 kr!! Skynda fynda innan det tar slut igen! (KLICK)

En favvo halskedja, som varit väldig poppis!, (KLICK) och en clean ring. En finfin kombo! Jag skulle däremot säga att hela kollektionen kan matchas och bäras tillsammans.
Allt (efter tycke och smak) ska alltså kunna bäras tillsammans.