EN EFTERLÄNGTAD HELGLISTA!

Nu var det längesen vi körde den lilla helglistan så vi kör väl en nu! Jag älskar själv att läsa listor och märker alltid hur jag drar på smilbanden när jag läser. Feel good liksom. Passande nog så hade Forni postat denna listan på sin blogg som hon i sin tur snott från Sandra så jag gör detsamma. Snor den alltså.
SÅ till er nya (för ni är ett gäng! <3 Välkomna!) och NI GAMLA TROGNA. <3

Vad heter du?
JOANNA FINGAL. Joanna Magdalena Birgitta Fingal. Joanna bestämdes på födelsebritsen (skulle hetat Amanda, men känner att det var tur det blev Joanna ändå) Magdalena då jag föddes i fruntimmersveckan och Birgitta efter mormor och farmor.

Var bor du?
I Vasastan i Stockholm. Jag har precis sålt min lilla lägis och nu ska jag och min kille hitta två nya bostäder. Vi ska sälja även hans och försöka hitta en större gemensam hyres i Örebro (sitter ni inne på en sekelskiftes, gärna en 4:a, så hör av er!) och en ny, mindre lägis i Stockholm som jag ska ha när jag är hemma på jobb. Daniel bor ju i Örebro och spelar fotboll iallafall minst ett år till (så vi har distansat i 1,5 år) och då jag behöver vara hemma i Sthlm en del pga jobbet och alla vänner (!!!) så är detta den bästa lösningen som fungerar super för oss. <3 Jag är så tacksam att jag har ett flexibelt jobb som gör att detta fungerar så bra. För hittar man sin själis som man vill leva livet med men samtidigt älskar sitt jobb så får man göra det bästa utav det.

Vad köpte du senast?
Ingredienser till en hederlig tacogratäng på Coop. Bebis verkar ju främst vilja ha saker som jag åt när jag var yngre så det gör jag så gott det går och vad jag får igenom här hemma.

Hur lång är du?
170cm sist jag mätte mig! Men det känns som att jag krympt med åren. Eller så blir bara hållningen sämre. hehe.

Vad stod det i ditt senaste sms?
”Köpte två st så fina linnen med polokrage i wool som magen fick plats i från Intimissimi” från syrran som jag har en ständig uppdatering kring potensiella gravidkläder med. hehe.

Vad gillar du mest med dig själv?
Jag är en bra lyssnare. Och alltid försöker vara den bästa kompisen/partnern/systern/mostern/dottern som man kan lita på.

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag kan ha svårt för att öppna upp mig på djupet.

Har du söndagsångest?
Nej gud. Den försvann lika snabbt som jag slutade dricka mängder med alkohol på helgen innan jag träffade min livspartner o tryggaste punkt. D<3

Vilka städer har du bott i?
Jönköping, Stockholm och lite Örebro då.

Låt på huvudet just nu?
Lyssnar NaDA på musik nuförtiden. Innan var det allts en standard på tunnelbanan väg till jobbet och kontoret men nu njuter jag av tystnaden. Jag har i air podsen men utan något som strömmar ifrån dem.

Är du en ringare eller smsare?
En självklar sms:are. Jag föredrar 10 ggr hellre att smsa. Jag vet inte, alltid haft en lite jobbig grej för att ringa i telefon. Konstigt när man annars är så öppen och social i sammanhang.

När går du och lägger dig?
Runt 23. Somnar liksom aldrig innan ändå så inte värt att försöka. Absolut lie undantag nu när graviditets

Hur många kuddar sover du med?
JAG ÄR SÅÅÅÅ KRÄSEN med mina sovkuddar. Jag blev av med mina bästa två från Hästens (min kille som är lika kräsen som jag om inte mer) tog över dem så nu sover jag som en kratta istället. Min önskelista i julklapp kanske? Eller förresten hans om jag tänker efter….

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Ja gud ja. Nu som gravid är man ju värsta levande hälsogurun. Nu äter jag gravidtillskott med massa bra i, omega 3 och järn. Och extra blutsaft. O lite d-vitamin ett par ggr i veckan.

Vad läste du för språk i gymnasiet? 
Engelska i en herrans massa år och sedan 3 år tyska. (som jag förövrigt inte vet varför jag ens valde att läsa. Direkt aldrig använt det.

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Den gamla vanliga man hör från var och varannan telefon men mest faktiskt alltid på ljudlöst. Utan vibration. Hehe, så nu vet ni varför jag sällan svarar.

Go to-mat som alltid är gott?
Asiatiskt. Alltid! Eller mitt nya begär för pasta.

Hur uppvaktar man dig?
Genom att bara visa att man bryr sig och finns. Inga presenter eller annat behövs. Se mig så är det tillräckligt.

Vad gör du ikväll?
Myser hemma med min kille! Den mysigaste i hela världen. Seriöst aldrig varit med om någon i närheten så mysig o trygg <3