BUONGIORNO ITALIA!

Igår eftermiddag landade vi i Verona. Jag är här på jobbresa tillsammans med Intimissimi som jag ju jobbar med under 2019 & 2020 och nu är det specifikt för deras årliga modevisning som går av stapeln i Verona imorgon. Ni som vet ni vet. Showen är GALEN och den tiden och pengar som läggs ner på den är helt crazy! Kändisar, Victoria Secret modeller och för att inte tala om utsmyckningen och all rekvisita. HELT GALET!
Ni får hänga med på story om ni är nyfikna imorgon! Hörde för övrigt precis att Sarah Jessica Parker och Irina Shayk sitter precis framför oss…. Starstruck!

Har ni för övrigt skådat något vackrare än den här entrén till ett hotell som vi huserar på i dagarna tre? Jag tror inte jag gjort det. Känslan gör det inte mindre vackert med ljudet av porlandet från fontänen som välkomnade oss i eftermiddagssolen.

Det kändes som att kliva rakt in i en saga. I ett sagoland med färgglada blomster o maffiga buskage överallt!

Allt är sådär pittoreskt och sydländsk utanpå skalet….

Tills man kliver innanför portarna! Där snackar vi konst och färger, uttryck och galna tavlor! En riktigt jäkla kontrast från utsidan kan man säga! Byblos Art Hotel heter hotellet för er som är nyfikna.

JAG SKULLE KLART KUNNA BO SÅHÄR! Eller vem skulle inte kanske är mer rätt att fråga? Hehe. Men främst av allt skulle jag göra mycket för att ha ett eftermiddagsljus likt detta hemma i Sverige året om.

Nu ska vi (läs jag, Petra & Victoria snart ses utanför entrén och åka mot Garda sjön! Jag har aldrig varit där tidigare så det ska bli FANTASTISKT! Här senare, Xx