WHITE CABARET OCH EN STÄNDIG GARDEROBSFAVORIT!

Jag uppskattar verkligen snygga, klassiska garderobsplagg. Sådana plagg som snabbt blir favoriter, som passar till oändliga tillfällen och hänger kvar på samma galge år efter år. Den här klänningen är ett sådant exempel. Jag använde den konstant hela förra sommaren till flipflops och nu är den en festlig favorit till stövlar och sprakande klackar.

Som när det vankades show och fest för just Intimissimi i Verona i förrgår så var denna eminenta klänning mitt självklara val. Den är såpass tjusig då den är i 100 % siden och längden är för jäkla smickrande! Urtjusigt med en oversized svart kavaj eller en lös skinnskjorta över axlarna.

/ Slip in silk dress finns HÄR, Min skinnskjorta HÄR och den guldiga halskedjan är från min smyckeskollektion finns HÄR! Sandalerna är gamla från Massimo Dutti och väskan är en vintage Chanel.