BEIGE, GUL OCH JORDNÄRA TONER

Ni som följer mig på instagram har koll på att jag & Carro hade en middag hemma med Rörstrand där vi tolkade deras nya porslin, Ostindia Svart. Vi valde att köra på en ljus dukning med toner av orange, ljusgult och sand med detaljer av bestick i roséguld och brunt. Jag tycker själv det blev himla fint och är mycket nöjd!

Det var SÅ kul att göra detta tillsammans med denna bråkstaken <3

Rosé besticken kommer även dem från iittala och jag tycker de är magiska! Så fint till detta svarta Ostindia porslinet.

Är det något jag älskar så är det att duka upp bord och jag kan fixa och pula i timmar. Tycker det är SÅ roligt och jag skulle lätt kunna jobba med det. Terapi! Nu ser jag fram emot att duka julbordet med detta magiska porslin i en svart, modernare tappning.

Ljusstakarna är fyndade på Myrorna (tips om ni vill ha lite udda ljusstakar) och glas och vinglas är från iittala.

Utöver dukningen gjorde vi ett litet blomster arrangemang där gästerna fick göra sig en liten bukett och sedan ta med sig hem. Fint va. <3

Nu ska jag ta helg! En välbehövlig sådan. KRAM på er alla!