TRENDIGT OCH SNYGGT I GRAVID OCH MAMMAKLÄDER

I betalt samarbete med Boob Design.

Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli så svårt att hitta gravid och mammakläder. Jag tänkte nog lite naivt och trodde att det skulle väl vara det minsta problemet. Bara att gå upp en storlek mot vad man normalt använder. Men tji fick jag! Det var inte det lättaste kan jag säga. Inte alls faktiskt! Alla som är gravida eller har varit vet vad jag pratar om. Allt förändras ju mer eller mindre även om man inte känner sig så mycket större än med magen. Men bäckenet breddas ju, magen blir större och höfterna breddas även dem. Så den ständigt förändrade kroppen kräver sina gravidkläder minsann! Och ett bara ett klick bort fann jag Boob Design!

Som firar 20 år nästa år (HURRA!) och gör ALLA plagg i hållbara material. Och med det sagt ska jag nu visa er mina favoriter från höstens kollektion.
Ps. Med koden JOANNAXBOOB får ni 20% rabatt på alla fullprisvaror tom den 15/12! Ds.

SVART KLÄNNING BRUN POLOTRÖJA

Jag gillar att plaggen inte bara är gravidkläder utan ska funka perfekt även när bebisen är på utsidan och vi kan kalla oss för mammor! I alla plagg finns perfekt genomtänka små detaljer såsom öppningen vid bysten (för att snabbt få fram mat!) samt vidd i plaggens sidor för alla växande magar. Man har tänkt på det mesta, men på ett snyggt sätt utan att göra det tråkigt!

RANDIG TOP KAMELFÄRGAD BYXA

Sedan är det ju det här med komfortplaggen. Älskade, skönaste komfortplaggen! Viktigast här är ju att de sitter skönt och plagg som man aldrig vill ta av sig. Som typ det här grå merinoull-setet, som går att matcha både med BH, långärmad undertröja (som syrran bär) och en ullstickad tröja som jag bär. Den grå färgen är bara för fin!

LEGGINGS STICKAD TRÖJA & LÅNGÄRMAD TOP

Som sagt, koden JOANNAXBOOB ger er alltså hela 20% rabatt på alla fullprisvaror tom den 15/12! En perfekt julklapp till alla blivande mammor med bebis i magen eller mammor med bebis på utsidan!