SÖNDAGSBAKET OCH EN VÄLDIGT UNDERLÄTTANDE NYHET

Att jag älskar att baka är ingen nyhet. Det ger mig ett sådant jäkla lugn. Jag kan stå i timmar och bara blanda, rulla och snurra och tycka att det är helt fantastiskt.

Igår var det dags för det årliga lussebullebaket. Mamma och syrran hade gått efter “Baka med Fridas” lussebullerecept så jag gjorde detsamma. (klick) Den skulle tydligen vara väldigt saftig och god med ingredienser av både grädde och mjukt smör.

Ps. En annan sjuk (men väldigt positiv) sak är att jag gjort nya glutentester och gissa vad? Min allergi har på de senaste 8 åren gått från allergi till överkänslighet! Sååå underlättande. Bara att veta att man inte dör av en tugga bröd är så underlättande att veta. Eller behöver fråga 10 frågor till varje servitör på restaurang med allt från såsen till salladens dressing. Jag beställer och äter fortfarande glutenfri pasta men bara tanken av att veta som sagt är SÅ härlig.

Man tager vad man haver. När man inte har någon pensel så får man använda sig av en sminkborste. Obs! tvättad såklart.

Gott gott gott! Ikväll blir det klassisk julkola 🙂 X