DET FÖRSTA ÄR ALLTID NÅGOT VÄLDIGT SPECIELLT

Idag har vi gjort klart allt de sista med min lägenhet hos Erik Olsson och mäklaren jag använde, Rebecka Persson! Jag har lämnat över alla nycklar till nya köparen, skrivit under alla överföringar, alla lån osv osv. Så nu ska allt vara klart och den tryggaste, mysigaste och bästa platsen jag vetat om de senaste 5 åren är längre inte min. Det känns i det lilla hjärtat kan jag lova. Grät en skvätt när jag var förbi lägis imorse och kollade till. Så sorgligt! För det är då alltid något väldigt speciellt med den första lägenheten man ägt. Så mycket minnen och fina stunder. <3 Jaja, det känns ändå fint att veta att man kommer skapa nya minnen, på nya platser.

Så nu väntar nya äventyr, ett speciellt sådant ialf det närmsta året. Min kille spelar ju fotboll i Örebro, (det är hans heltidsjobb vilket betyder att han är inte flyttbar just nu) så vår bas kommer att vara därifrån kommande månader. Och mitt jobb fortsätter ju i Stockholm vilket betyder att jag kommer att fortsätta vara där (Stockholm är alltid hemma!) 2-3 dagar i veckan. December och januari blir det hotell, och sedan kommer en liten bebis i februari så från och med nu letar vi egentligen efter en övernattningslägenhet som jag och liten ska ha när vi kommer att vara i Stockholm. Vi hittade en i veckan som vi ville ha, men den drog iväg och tanken är att ha något runt 30-40 kvm, med plats för ialf en dubbelsäng, där man kan vara med liten bebis någon dag/ett par dagar i veckan. Så allt är väldigt oklart, men spännande, och jag är så peppad för framtiden.

Men nu ska vi fira en ledig helg, tillsammans!! Det händer aldrig med en idrottande kille så snart är vi påväg till Göteborg där vi ska spendera helgen hos, och med min familj! Jul på Liseberg imorgon och lite firande av mammas födelsedag! SÅ mysigt ska det bli! Hoppas ni får en lika mysig helg, trots vädret och den deppiga gråheten! Kram och puss