DET BLIR EN LITEN FLICKA!!

I februari kommer alltså vår lilla tjej! Vi har ju vetat om det sedan RULen i v.20 men har valt att hålla det lite för oss själva. Men nu vet ni också <3 Vi ska liksom få en liten dotter. Det är så häftigt, underbart och allt.

Jag hade ingen känsla alls av vad det skulle bli. Men jag trodde nog att jag skulle ha någon starkare känsla åt ena hållet, men NADA i detta fall. Daniel däremot, han var sten säker på att det var en liten flicka som boar därinne. Så när barnmorskan avslutade rutinultraljudet med att kolla närmre kring könet så sa hon fint; “Tjaaa, det verkar som att pappan har haft rätt hela tiden och det ser alldeles säkert ut som att ni ska få en liten tjej.” Samtidigt som vi pressade varandras händer extra hårt så grät vi lite glädjetårar och fortsatte att gå igenom de båda äggstockarna innan vi glada och lättade att bebis mådde bra gick därifrån helt saliga och lyckliga över att en liten tjej boade därinne. Vi gick och åt en sen lunch och ringde föräldrar och syskon och berättade <3

Vi var till en början ganska osäkra på om vi skulle ta reda på könet men bestämde oss tillslut för att göra det pga stor nyfikenhet. Och jag ångrar det inte en sekund för efter det så känns allt så mycket verkligare på något sätt. Man kom så mycket närmre henne. Det är en person nu. En liten flicka som man kan kalla vid HON och HENNE istället för den. <3