VEM KAN HÅLLA SIG?!

I samarbete med Babyshop.se

Jag går verkligen loss inne i vår lilla tjejs rum. Jag antar att det är normalt när man väntar sin första bebis? Det finns ju inget som är roligare och alla mina egna behov och begär är som bortblåsta. Nu är det bara saker till henne och hennes rum som inhandlas och vad det är tänkte jag visa er nu!

Men innan jag fortsätter vill jag bara att ni ska ha i tanken att koden JOANNA15 ger er 15% rabatt på utvalda delar av sortimentet och utöver det så kommer Babyshop att ha mängder av erbjudanden och rabatter hela veckan nu under Black week.

Den här utsöta lilla duffeln höll jag på att gå sönder över pga så dödens gullig så den var bara tvungen att klickas hem. Kolla bara in den lilla pälsmössan som medföljer. (klick)

Jag vet att bebisar ska ha färg på sina leksaker men jag ogillar ju skarpa, skrikiga färger men dessa tyckte jag var kanon! (klick) Så dessa beställde jag tillsammans med en trä-stomme (klick) och en linnematta att ha inunder. (klick)

Min vän Edita kom bärandes på sin son i detta babynestet varje gång jag såg henne. Hon bara plockade ur den här ur vagnen med lillen i. Det verkar satans smidigt så jag kör en copy rakt av. (klick)

Lite rosa ska hon såklart ha. Men tanken är att helheten av rummet ska få gå i en blandning av crème, vit, rosa och beige. Massa fluffigt och härligt. Det här söta bed-setet är från Ferm Living men verkar dock slut. Däremot fann jag även detta urgulliga citron påslakanet som ska beställas till vaggan. (klick)

Sedan berättade min kusin för mig att man ska ha muslin filtar som andas och inget annat! Den kan bebis liksom moja runt i ansiktet utan att kvävas. (klick)

JAG HOPPAS också innerligt att vår lilla gillar att ligga ner i vagn för även dessa har kommit. Yes, det blev två. En smidig stadsvagn och en mer rejäl att dra runt hemma i skog och annat. Vilka dessa blev får ni se i veckan!