GLAD FÖRSTA ADVENT!

Att det redan har hunnit bli 1:a advent? Sjukt märkligt. Hursomhelst, väldigt mysigt! Stjärnorna från Watt & Veke hänger uppe i fönstren och granen är klädd. Varför vänta ända fram till jul att klä när man kan göra det redan nu och hinna njuta av den lite extra? Jag röstar helt klart för att njuta av den lite extra! Älskar skenet och myset den bidrar med.

En ny gravidåkomma är ett jag inte orkar stå rakt upp och ner för länge nuförtiden. Ryggen gör ont och jag får sådant blodsockerfall, därav den lilla stolen nära till hands.

Jag härmade Tilda med gran i år, som även hon äger denna ståtliga 2,30 cm pjäs sedan ett par år tillbaka. Den är så tät och fin. Älskar den! (finns nedsatt i pris HÄR för er som undrar!) Att den dessutom har 366 monterade ledlampor är bara extra lyxigt! Ps. Jag ska erkänna den främsta anledningen till att vi kör på fuskgran i år? Jag läste nyligen att en riktig gran har x antal tusen insekter och djur med sig in från skogen och det gjorde mig lätt manisk klisjuk och valet på fusk var ganska lätt.

Nu måste jag bara hitta en mysig fuskpälsmatta att ha inunder och tåget som ska gå runt granen ska monteras. Och kulorna ska fyllas på med Daniels mormors gamla nere från källaren. Fint med en blandning av gammalt och nytt tycker jag.