EN NY SELLPYFÖRSÄLJNING LIGGER UPPE!

I samarbete med Sellpy.

Jag ska berätta lite mer ingående för er hur Sellpy går till, men innan dess kan jag meddela att en ny Sellpy shop ligger uppe på min personliga sida, efter en liten rensning i med flytt.

Klicka HÄR för att komma till min shop!

Den här fuskisen ligger blandannat uppe just nu!

Det känns som att alla känner till Sellpy vid det här laget? Jag tror nästan det. Men för den som inte gör det så kan jag berätta för er lite kort hur det fungerar.

Jag har sedan kanske ett år sålt plagg, skor och smycken på Sellpy. Saker jag tröttnat på, saker jag bara inte använder, felköp och sådant som inte används men förtjänar en andra chans. Hos en annan person och ägare. Och här kommer Sellpy in och fixar med allt! Du packar bara dina blå packningspåsar, (som du enkelt beställer hem via hemsidan, här) som tar ett par dagar innan de dimper ner i brevlådan.

Packa varorna du vill sälja i den blå påsen och varor som bortskänkes lägger du i den gröna miljöpåsen. Jag fyller alltid mina gröna påsar proppfulla, för det är något speciellt med att skänka till sådana som behöver ändå. 

När dina påsar sedan är packade och klara att hämtas går du in på hemsidan och bokar en dag och tid för upphämtning. Aningen om du är hemma alternativt att du placerat påsarna utanför din ytterdörr. Sedan behöver du inte göra så mycket mer. Sellpy fotar plaggen, prissätter varorna (du kan ändra om du vill korrigera) och meddelar dig sedan när allt ligger ute till försäljning. När varan är såld skickas den och pengarna som du erhåller sätts in på ditt sellpykonto som du kan välja att ta ut när du vill. Kort och gott, du slipper göra allt tråkigt, för det fixar Sellpy åt dig!

Den här svarta dunisen ligger också uppe1 Det tog emot att släppa iväg den här måste jag säga, men så fick det bli! Använt 1 gång i Åre förra året.

En annan viktig och BRA grej som man ju gillar lite extra är ju hållbarhetsaspekten. Man gör en god sak för miljön. Det som du inte längre vill ha, vill någon annan ha. Det känns ju extra bra, speciellt för miljön. Saker som återvinns och får ett nytt liv. Och att de varor som inte säljs, går vidare till behövande och välgörenhet. Det känns ju alltid extra fint och bra <3

Idag erbjuder Sellpy upphämtning i alla de största städerna i Sverige plus ett gäng till. Dvs att det går lika fint att boka från Göteborg, Stockholm, Linköping och Lund för att nämna några. Och om de inte hämtar där du bor? Ja, då lämnar du bara in dina påsar på ditt närmsta Schenker ombud för att kostnadsfritt returnera dessa till Sellpy.