KNYTBLUSEN!

Ibland, beroende på vad jag har på mig ser jag inte alls speciellt gravid ut. Jag känner mig alltid väldigt gravid nuförtiden, (och jag tycker magen är stoooor!) men det är lätt att luras på bild och i olika kläder. Men jag kan lova att den finns här, och den lilla skiten därinne livar runt precis som vanligt.

Hursomhelst, den här prickiga knytblusen är från Gannis SS kollektion och köpt på Jackie butik i Fältan precis innan semestern. Jag bar den över mitt mest använda garderobsplagg under året. Sidenklänningen från Intimissimi och sommarens mest använda guldsandaletter från Gucci.

Hej lilla bebimagen i profil! <3

Idag blir det till att städa undan allt datorjobb, det sista innan julledigt. Slutföra, fakturera och nolla mailen. (händer aldrig iofs, men att säga det fungerar fint!) Och mer? Börja handla julklappar. Tror aldrig jag varit såhär i sista sekunden tidigare. Äsch, det är bara att göra det och bita i det sura äpplet! Puss