JULPAUS + SJUK!

Först var planen bara en skön paus över mellandagar och jul. Njuta av att bara vara och inte känna någon stress att behöva öppna datorn. En annan stor anledning till en s.k pausen är ändå att allt ska bli nytt 2020. Med blogg o portal alltså. Det känns liksom sådär inspirerande att skriva här då när allt strular o ändå ska bli nytt. Jaja, ska fundera hur jag ska göra.

Hursomhelst, var hos BM imorse och tittade till kroppen och lilltjejen. Och där var allt bara fint. Hon hade fixerat sig med huvudet neråt (hon kan dock ratta runt om hon vill ett par veckor till) och alla värden o annat såg fint ut. Förutom min foglossning då, men jag köpte med mig ett bälte hem som ska underlätta litegrann. Annars har jag åkt på en rejäl förkylning också, med en ömmande o smärtsam hals. Legat däckad hela dagen idag, men kanske också bra då det var vad min bm sa att jag borde göra.

Ps. Jag slår ihop v.31-32 gravid vecka för vecka och publicerar i imorgon. X

Hade tänkt ge en liten uppdatering från julfirande och mellandagar men den får vänta tills det att lite energi är tillbaka. Ganska nollad där just nu. Puss