SISTA DAGEN PÅ 2019 KUNDE INTE VARIT BÄTTRE

Vaknade dock upp sjuk. Rasslig i halsen, hostig och snorig näsa. Så det blev en luuuugn nyårsafton hemma, han & jag, och det var det bästa som kunde hända. Måste ändå slå ett slag för det, att bara vara. Göra sig festlig o fin för sin partner, laga mat tillsammans och UMGÅS. Mysigare finns nog inte.

Vi började dagen med en nyårslunch på stan. Bältet är nytt och jag tänkte ha det ovanpå ytterplaggen för att inte se ut som en fyrkant these last weeks. Kommer från Arket, HÄR.

Innan förberedelser av kvällens meny så hann vi med nya Aladdin filmen i soffan, som vi också somna till en timme och fick köra igång igen innan tolvslaget. Promenad efter filmen för att någorlunda vakna till liv. Lunkande för min del, då ilningarna, som nyligen gjort sig hörda, ner i fiffi (känns som man förfryser en millisekund) var ganska återkommande.

TADA! Vår middagsmeny såg ut som följande; En klassisk toast skagen med löjrom till föris. Oxfilé med hasselbackspotatis o parmesan, smörstekt sparris, tomatsallad i ugn och bea till varmrätt. Gino med vit choklad till efterrätt.

Jag plockade ner lite kulor och girlanger från granen och la som dekoration på bordet, för hade helt glömt bort att köpa det. Men det blev som synes toppen!

Kan vara det godaste jag vet? Löjrom och en BRA skagen röra. Och fusk champagne får duga ett tag till. Men den är faktiskt inte alls dum, Richard Juhlins alkoholfria. Har förtärt x antal flaskor sedan juni.

Han ropade på mig och sa att jag inte fick komma in i garderoben när han tog på sig. Undrade varför, men förstod senare. Ut kom den här stiliga mannen med kostym, vit skjorta och slips! Är det nyår så är det <3

Jag kunde ju inte vara sämre så hoppade i glitterblåsan från Adoore som fortfarande satt som en smäck över magen!

Hasselbackspotatis bakad med smör och parmesan. Bredvid står en tomatsallad.

…. Gjord på cocktailtomater, olivolja, flingsalt och rödlök. Toppas med basilika!

Skickade en liten nyårshälsning till familj! <3

Innan Ginon åkte in i ugnen, i ca 15 minuter på 200 grader. Välj den frukt du föredrar och toppa med vit choklad. Fräscht och alldeles lagom efter en matig meny!

Sedan höll vi oss vakna till 01.30 tiden, efter raketer och film uppkrupna i soffan. Mysigaste o lugnaste nyåret <3

Tog en sovmorgon och dukade upp en stoooor frukost framför nyhetsmorgon. Älskar den stunden! Dock vakna jag ännu mer rasslig i halsen och en hosta snäppet värre. Så det blev en lugn nyårsdag hemma, med mycket vila (sov nog två ggr i soffan) och Drömkåken. Haha varför har jag aldrig sett den filmen innan? Högre mysfaktor går inte få.

Plockade ur favvosoppan ur frysen och åt med julknäcke och rostade pumpakärnor. Nog den godaste soppan jag vet? Mammas recept.

Hamnade kort efter det här igen där jag stannande nästan hela resterande dagen. Ett avbrott för lite luft men annars var det här man fann mig. Med varmt vatten, honung och strepsils. Ståendes på magen! En MÅLBILD man haft bra länge ändå, hehe.

PUSS o hoppas ni hade ett mysigt nyår ni också, vad ni än gjorde. <3