NÄR PACKADE NI BB-VÄSKAN? OCH VAD PACKADE NI DEN MED?

JAHOPP, gravidvecka 34 idag då! <3 Jag känner sannerligen hur kroppen förbereder sig för förlossning. Både hur saker o ting flyttas omkring men främst trycket nedåt och hennes större rörelser inuti magen. Det är lite som att hon är irriterad på att platsen börjar tina. hehe.

Men till min fråga. Jag inser efter att ha pratat med MÅNGA mammor att jag kanske bör packa bb-väskan? När gjorde ni det? Jag har liksom tänkt att jag ju i alf 6 veckor kvar, (har lagt fram en önskan om att inte få gå över tiden) men eventuellt också 3 så det kanske är dags att ta tag i det. Vem vet när hon behagar titta ut egentligen.. Men om vi kikar tillbaka på hur statistiken i våra familjer ser ut. Hur syskon, vi själva osv fött så är alla 1-2 veckor tidiga. Men man vet ju aldrig. Har ju däremot alltid haft en stark känsla själv att hon kommer titta ut en vecka eller två tidigare. Jag hoppas i alf!

Men tillbaka till bb-väsan, för en rookie som gör det för första gången! VAD TUSAN SKA NER I VÄSKAN FÖRUTOM det ganska så självklara såsom bodys till bebis, en skön pyjamas, myskläder till mig själv?!

VAD KLARADE INTE NI ER UTAN? HELP A NEW MOM OUT!