LES BEIGES

Det är ingen idé att beklaga sig för vädret nuförtiden, för det blir ingen skillnad ändå. Och man kan stensäkert inte påverka det heller. Det är vad det är helt enkelt och man får hitta andra små saker som lyser upp ens tillvaro när solen inte gör det!

Till dagens klädsel. En blazer är ju ytan att tveka en av garderobens safe-card. Jag har ett gäng klassiker som sällan byts ut och alltid åker på när inspirationen tryter. Som den här ull kavajen exempelvis. Är bra sugen på att addera en svart till klädställningen, för den här kavajen är fasiken helt perfekt i både modell och passform. Beige, (en ännu finare kulör än den jag har på mig!) verkar vara ny-påfylld och finns åter i lager via länken nedan.

PONCHO – ARKET adlink BLAZER – & OTHER STORIES adlink

Vi växer jag och magen så en poncho modell större är för mysigt att linda in sig i. Tänker att den är perfekt att gömma en liten varelse i senare också när man exempelvis vill amma. Trevlig fredag, X