SLAPPHELG OCH GUDMORSFÖRFRÅGAN

Och så var det måndag igen och den här snart 36 veckor långt gångna gravida känner sig trött, tröttare, tröttast! Inte för att helgen har varit i närheten av hektisk men jag antar att det är de faktum att man snart är i mål. Kroppen är liksom ganska klar. Men med det sagt kämpar jag MER ÄN GÄRNA på ett par veckor till så att hon bakas klart och lägger på sig ytterligare ett par hektogram. <3

Idag är jag hemma och jobbar, har lite att fixa och dona med och imorgon tar jag bilen till Stockholm för ett par jobbdagar en sista sväng. Sedan ska den här ta det lugnt de sista veckorna. Jag har ju haft en stark känsla att hon kommer att göra entré lite tidigare än beräknat och då känns det tryggt o skönt att vara på hemmaplan.

I helgen var Mathilda här och hälsade på. SÅ himla mysigt! Vi har slappat, slappat och slappat lite till. Slökollat film, somnat till en serie på soffan, gått till Coop och handlat bakelser och ätit otaliga rostisar med ost och skinka. Mega massa mys och slappande med andra ord!

Utöver det så var det också dags att fråga den lilla frågan som skulle ha kommit vid jul. Men hennes julkapp kom bort med postnord lagom tills dess så vi väntade in tillfälle när hon var här. Hursomhelst så fick hon frågan, om hon, tillsammans med min tvillingsyster Tilda och Daniels syster Louise skulle vilja vara vår dotters gudmor. Och det ville hon!! Wooo! Så nu kommer vår förstfödda ha TRE stycken starka, kvinnliga gestalter vid sin sida genom livet och det känns så himla tryggt och väldigt, väldigt bra. <3