EN ONSDAG MITT I VECKAN

Kan se ut såhär. Vi sladdade in i Stockholm i tisdags, (fick med mig Daniel som hade ledig onsdag) checkade in på Elite Hotel Adlon, ett nyrenoverat hotell ett stenkast från centralstationen. PERFEKT för mig som alltid kommer med maxad packning och svär över hur tung den är varje gång.

Blir som alltid så himla gulligt uppgraderad och överraskad! TACK Elite för att ni alltid får mig att känna mig som hemma. <3

Lite såhär ser allt som oftast min hotellfrukost ut. Fralla med extra allt till pålägg, en skål med chia/kvarg o musli, kaffe, juice och ägg.

Hotellfrukost serveringar ska innehålla extra allt! Det är det som gör en frukost BRA! Eller rättare sagt, ett hotell blir bra pga frukosten! Håller ni inte med? Adlon får 10/10 toasts på frukostbuffén. Riktigt BRA!

Inte illa att vakna upp till solen som går upp över takåsarna. Inte direkt svårt heller att kliva upp. Jag inser att inget är svårt när utsikten är fin.

Jobbade en timme eller två vid datorn innan jag hoppade in i en dusch, sminkade mig och gick neråt Stureplan för att möta upp Petra och Carro för en lunch.

Vi åt på Arnolds, som ligger ett stenkast från Svampen. Jag åt köttbullar och mos, eller vi alla gjorde det. Och drack lemonade (som varit en stående craving för mig, och alla andra verkar det som?) genom hela graviditeten.

Finns det köttbullar med mos på menyn så tar jag det. Eller den tävlar om förstaplatsen med en bra fisk.

En liten dessert slank ner också. Saffransglass jag tackar. Sedan mötte jag upp min kille, tog ett möte på telefon i farten och var SÅ taggad för en semla på Fabrique påväg hem. Hade alltså längtat hela dagen. När jag kom in på bageriet var skiten slut, såklart. Hade precis samma tur förra veckan. Taggad till tusen och när man väl är framme så är den slut för dagen. Den besvikelsen!

Nu ska jag skriva ihop en gravid vecka för vecka till er, en dubbel sådan med v.34-35 som kommer upp i eftermiddag! Tiden går för fort så hinner inte med och idag går vi in i v.36!