LOUIS VUITTON MULTI POCHETTE ACCESSORIES

BLEV DEN HÄR RARINGEN SOM JAG VÄNTAT PÅ I EN EVIGHET. Det känns som så i alf. Den kommer ju aldrig till butik och när jag frågade kvinnan som jobbade i Dubai butiken efter den så skrattade hon åt mig och hälsade lycka till med den jakten. Dvs med en ganska så sarkastisk, ironisk ton alltså. Jaja, tänkte jag. Jag får väl vänta ett år eller två.

MEN, TJI FICK JAG! För en vecka sedan ringde Louis Vuitton Stockholm och hälsade att de hade en väska som väntade på mig. Och nu hänger den här, på min axel. Ett stycke materiell lycka.

Man blir ju extra lycklig när alla delar är packade i fyra olika dustbags ändå. Som att man fått tre på köpet. hehe.

TADA! En multi pochette accessories coin purse. Älskar för övrigt att man kan använda den lite hur man vill. Alla tre i ett eller som enskilda väskor. De lilla med kedjan bara är ju ett alternativ när man vill åt en liten och smidig kvällsväska.