LÖRDAG OCH MYSMORGON

Vaknade med Daniel vid 07.15 imorse som de allra flesta andra dagar. För himla skönt med en levande väckarklocka! Natten innehöll väl tre kisspauser tror jag, ett par mindre än nätterna dessförinnan. Jag har vaknat vid 03 nu ett par nätter med lite molande värk i nedre delen av magen, som mensvärk men inget som jag inte kunde somna förbi. Kroppen förberedelser sig väl för vad som komma skall antar jag…… Gud, man är ju nära nu! IH

I eftermiddag kommer mam & pap hit för att hjälpa oss lite i flytten till nya lägenheten. All hjälp när man inte ska bära tungt är guld värt och med ett par veckor till bf dessutom. Det hade ju varit skönt att komma in i den nya någorlunda innan liten behagar komma….. hehe.

Ligger fortfarande här med täcket och sneglar på Nyhetsmorgon. Ska strax hoppa ur morgonrocken och fortsätta packa upp lite lådor.
Imorgon tar jag bilen till Stockholm för jag måste tömma kontoret innan utflytten. Och en mysig lunch med Sara och Mathilda. Puss sålänge!

Uncategorized