MIN ALLRA FÖRSTA BABYSHOWER…

….Blev jag överraskad med igår! ÅH. Blir lipig av bara tanken. Nog för att man är hormonell, men herregud vad fint det var att se alla vänner som var där och överraskade mig. Och gjorde detta för min och bebis skull. Speciellt tack till älskade bästa Sara & Mathilda som hade fixat med detta!!! <3

MEN, planen var alltså att; Jag skulle alltså till Stockholm för att flytta ur kontoret och äta en mysig söndagslunch med Sara & Mathilda. Trodde jag.

Jag ska erkänna att jag hade haft det liiiiite på känn.. Tänkt att kanske, kanske skulle något ske. Men såklart inget man vågat ta förgivet. Men hade som ni an tänka er ändå reflekterat över lite konstiga frågor, mycket smsande på min killes lur, frågor osv. Och så hände det, med många nära o kära på plats. Och ni som inte hade möjligthet att komma, det tar vi igen vid annat tillfälle! <3

Vi skulle alltså “äta lunch” på Sparrows, men så var ju då inte fallet. När vi kliver ur hissen hör jag bara “surprise!!!” o flera högre vrål och ett helt gäng av glada människor. Jag började ju såklart böla av lycka.

Framför mig här står dom. 14 stycken av mina närmsta som tagit sig dit för min och min bebis skull. Det är kärlek det <3

Åh, dom hade gjort så fint med ballonger, vimplar och massa blommor, mat och dryck. <33

OCH PAKET!!!! Vi blev så väldigt bortskämda jag och lilla C med så fina presenter. Leksaker, inredning, “måste-ha” grejer och flera små set med urgulliga små minikläder. Och den traditionella blöjtårtan såklart!

Och alla fina korten som jag läste idag igen och grät ett par tårar till. Hormonell javisst, men också väldigt lycklig för alla dessa människor jag har i mitt liv.

Minns att min syrra hade denna och hennes ungar har varit besatta och älskat den här giraffen. Och igår fick vi en egen liten bitis Sophie!

Vi hade två minigäster med oss. Bonnie & Lucas. Åh satan, det händer något med mig och små barn. Jag blir alldeles lyckorusig och besatt!!! Och inte mindre KÄR ÄR JAG I BONNIE. Ni ser ju bara ongen!!! Gud, om jag är besatt av henne vad kommer jag då bli av min egna unge?! Stackars barn. hehe.

Tack världens, bästa älskade gäng (och Mickan som var tvungen att rusa!) för den här dagen. Jag är SÅ innerligt tacksam för var och en av ER! I LOVE YOU! <3

Imorgon ska jag berätta om namnvalet på vår unge och vad historien är bakom valet. <3 PUSS