ONSDAG MEN JAG TRODDE DET VAR MÅNDAG

Dagarna flyter liksom lite samman nuförtiden. Allt är en ganska skön soppa egentligen och jag som vanligtvis älskar att ha många bollar i luften och fullspäckade dagar har börjat ÄLSKA och uppskatta lugnet. Äsch ok, kanske mest fr at man inte orkar annat. Nu klassas man väl ändå som höggravid (v.37 imorgon) och tröttheten är ju ett faktum. Något man bara får leva med. Man känner ju helt klart att en viss liten rackare snor all ens energi, den lilla man har. Och med det sagt ska jag nu ta mig en lite nap. All vila är bra vila säger min barnmorska, för då växer barnet som mest så nu ska jag ta henne på orden och göra precis just det. En liten nap med en skön filt i soffan.

Puss, hörs med fler inlägg senare! Både ett gravid vecka för vecka inlägg och ett annat. Xx