STANNA KVAR EN VECKA TILL LILLA ÄLSKLING SEDAN ÄR DET FRITT FRAM!

Här hemma packas och fixas det för fullt. Daniel för en vecka i Marbella och försäsongsläger med laget. 1 vecka blir han borta så jag tar bilen och åker till syrran och Göteborg. Där har vi varandra om något skulle hända eller dra igång med bebisarna. Jag tror dock inte något händer den närmsta veckan, eller jag hoppas iallafall INTE det så får jag helt enkelt ta det ännu lugnare om dagarna o knipa igen benen av bara helsike! hehe.

Hur har ni andra mamas varit? Har ni känt av massa symptom av att något är på G eller har det bara smällt till från ingenstans?

Idag gick vi in i v.37 så nej, jag tror det ska MYCKET till för att något ska hända den närmsta veckan. Pappan vill nämligen hemskt gärna vara med, så stanna INNE iallafall en vecka till lilla älskling, sedan är det fritt fram närsomhelst du vill! <3