BABYSHOWER NO 2

Jag hade ju lyckan att få ännu en babyshower, av mina äldsta vänner och nära och kära senast jag var i Jönköping. De hade ju inte möjlighet att närvara på den jag fick i Stockholm förra helgen men inte trodde jag att jag skulle få ytterligare en. Inte i min vildaste fantasi.

Jag hade NOLL aningar om att detta skulle ske. Alltså verkligen NOLL. Så man kan säga att mitt ansiktsuttryck när jag möttes av ballonger och en total tystnad i hallen hemma hos mamma och pappa i söndags morse var helt klart överraskad. TACK ÅTER IGEN, är så förbannat tacksam för alla fina jag har runtomkring mig <3

TACK FINA LILLA GÄNGET <3 Älskar er! Mamma, Carro, syrran, Emma, Madde och alla goa ungar. Charlize, Luiza, Liah, Livia, Lily och Joline. <3

Jag glömde i stunden helt av att ta bilder och fick endast en film skickad till mig som jag la på instagram. Så det blir lite skralt med bilderna, men skönt är väl det ibland. Kanske mindre roligt för er men desto skönare för en annan att inte alltid vara framme med kameran i högsta hugg. Man missar ju alltid själva momentet i NUET.

Det är något väldigt häftigt, spännande o konstigt det här med att det ligger en bebis därinne i magen. Det tycker alla ungar. SÅ att känna, lyssna och känna lite till på magen är väldigt eftertraktat. hihi. Mysigt bara och jag har INGA problem med att folk tar på min mage. Tycker snarare att det är urmysigt! Mer MAGKÄNN MED ANDRA ORD!

Det var blöjtårta, rosa tårta, lunch och fina presenter. Så nu är jag och bebis överrösta med kärlek efter att ha fått hela två babyshowers och SÅ redo att träffas nästa gång IRL. Och när den dagen är här vet bara den lilla loppan därinne. Litar helt och fullt på henne. När hon är redo är jag redo, tror jag iallafall. hehe.