GRAVID VECKA 37

Imorgon går jag in i vecka 38, vilket betyder ännu en vecka närmre målet. Och nu känner jag verkligen med mig i standard frasen; VI är redo när du är redo! Nu kan det väl däremot hända närsomhelst, och imorgon är pappan hemma igen så då kan jag släppa på knipet. Hehe, skämt å sido. När hon är redo är jag redo!

Bebis status: 
Lilla loppan väger nu runt ca 3 kg och är runt 48 cm lång. (obv enskilt och olika från bebis till bebis men detta är väl ett standardmått man utgår ifrån) Men hon är almost redo för livet utanför! Man skulle inte stoppa en förlossning som hade satt igång idag så att säga. Hennes rörelser är mer “stora” och sparkarna ryms längre inte. Nu är det mer stretchande, och buffande från sida till sida. Platsen i magen börjar bli skral så att säga. Mindre skönt är det när hon är vid revbenen och härjar, känns även ibland som att hon punkterar en lunga. hehe.

Min status: 
Morgonillamåendet är tillbaka. Lite blodsockerfall då och då. Trött. Känner mig allmänt gravid. Vacklar framåt, bredbent. Magen är stenhård och sammandragen ganska mycket hela tiden på det vakna dygnet. Lite “mensvärk” på natten, runt kisspausen vid 04. Igår kunde jag inte somna om direkt vilket jag annars brukar kunna göra utan problem. Dock inget som håller i sig, utan det är en stund där på natten. Annars mår jag bara BRA, längtar galet mycket efter henne och jag ser verkligen fram emot förlossningen! Antar att det blir så i slutskedet, eller många säger det i alf. En naturlig känsla när man är i slutskedet. Drömde om henne inatt, men minns inte alls hur hon såg ut i drömmen så det återstår att se. <3

Cravings: ROSTAT BRÖD SUGET är tillbaka! Med ost och skinka. Och majskakor med smak.