LEATHER LOOK

Häromdagen, när solen sken och det INTE var fullständig storm ute så bar jag denna helsvarta outfit. Både bralla och top/klänning är i fusk skinn. Klänningen funkar alldeles utmärkt med kanonkulan och blir lite härligt tältig o byxan vet ni ju är en storfavorit sedan länge.

// Dress – Chiquelle och bralla från GINA som ju tyvärr är helt slut. Min halskedja är från min smyckeskollektion och finns påfylld och i lager HÄR!

VAD HÄNDE med att jag känner mig energipåfylld och pigg!? Har fått så mycket gjort idag och än är energin och orken där. Tillskillnad för bara en vecka tillbaka då jag knappt orkade hålla ögonen öppna och en nap på morgonen, efter lunch och till serien på kvällen var standard. hehe. Läste att många får den tillbaka ett par veckor innan bf, så det är väl det som hänt mig. Lagom sådär precis med 2 v kvar innan hon kommer. hehe. Med det sagt ska jag nu ta tag i en sak jag skjutit framför mig hela veckan. (och förra!) Ett sånt jobb ni vet som man bara vill trycka på en knapp och få klart men som man skjutit framför sig alldeles för länge. Today is the day!