LITE NYTT O FINT I SOVRUMMET

Jag som alltid har ogillat o nästintill HATAT måndagar har nog plötsligt börjat gilla dem. Det är något väldigt skönt “nystart”aktigt med måndagar. Absolut inte favoritdagen (för det är onsdagar och fredagar), men ändå inte den sämsta dagen. För det är tisdagar. Tisdag klingar helt fel i mina öron, blä. hehe.

Hursomhelst, så har sovrummet fått sig ett lyft med lite nytt. Sängkläderna är i en svag peachrosa ton (inte nya visserligen!) men de kommer från Hästens och är ooootroligt mjuka! Jag är väldigt picky (alltså överdrivet!) med sängkläder och jag får kli o stress av minsta lilla riv eller obehag. Så har ni tips på mjuka, goa påslakan som jag bör testa så tipsa gärna!

Sänggaveln är en gammal goding från Sleepo som ni vet och sänglamporna är NYA. Jag har efter månader av sökande hittat några som jag gillar från HKLiving. Ris-taklampan köpte vi förra året på Jakobssons i Örebro och den är 90 cm i diameter. En bjässe med andra ord den gör sig super i sovrummet! Gardinerna har vi satt på hela väggen från fönstret för den ultimata hotellkänslan och de har en fin greige färgton. Dessa är “Majgull” från Ikea är det och mitt bästa tips om du söker mörkläggande. De är inte alls sådär tråkigt TJOCKA o opersonliga som ofta mörkläggningsgardiner annars är. Tips tips!