HELGEN SOM VARIT GENOM MOBILEN

Den lilla skrutten trivs fortfarande väldigt bra därinne i magen så tystnaden härinne beror alltså inte på att lilla C valt att titta ut. Flera som skrivit och undrat över radiotystnaden här och på IG. Nej, sådan tur har vi inte, hehe. Äsch, ska inte stressa. Hon kommer när hon kommer.

9 dagar till bf säger ialf preglife appen. Vi får se vad som händer. Jag är just nu mest nyfiken på vilket tecken som kommer visa sig på att något drar igång!! Är det starka intensiva värkar, vattenavgång eller slemproppen som släpper? På natten, eller bara rätt som det är på dagen eller i soffan till serien på kvällen? Hur var era? Berätta!

Som en av alla tillfällen åkte vi förbi Sobi, ett favvoställe och åt lunch. Det känns som att vi jämt lagar mat, så ibland är hämtmat (en BRA sådan!) livet. Jag är galen i den här salmon poké bowlen och gissa vem som ska ta bilen dit eftermiddag och hämta hem en bowl till kvällsis? Och kanske kan chilimayon skynda på henne därinne? hehe.

Efter det tog vi oss till Babya och hämtade ut vagnen/bilskyddet som vi beställt från Doona. Om jag ska vara ärlig så har jag alltid varit anti denna vagn pga jag tycker den är så ful, hehe. Men efter att Sara övertygat mig om att den ÄR LIVET (den fungerar både som en bilstol OCH liten lätt vagn) så kunde jag inte hålla mig. Trots utseende. Här gick liksom komfort före utseende, hehe. Nu är jag mega nöjd och den är redan installerad i bilen och åker med till bb.

Jag har fotat content för Babyshop, vilket alltid är lika kul. Herregud, småfolkets prylar är ju bara FÖR GULLIGT! Den här geni sovpåsen från Najell är nog ett av mina bästa köp. (klick) Säger jag utan att ens ha testat, hehe. Men det känns bara så, som att den kommer användas flitigt. Upp och ut ur vagnen. Smidigt och lätt som en plätt. Inuti ligger en matchande åkpåse från samma märke och filten som många frågat om är från Stokke.

Förlåt för babytjatet, men det är liksom det som är i huvudet nu, med strax över veckan kvar till bf. DÖR för de små, förlåt för stora, tossorna.

Lägger in koden JOANNA15, som ger er 15 % rabatt på Babyshop februari ut.

Och så var det ju Alla Hjärtans Dag. Jag är väl egentligen mer typen som tycker man ska fira kärleken (till en vän, kompis, kärlekspartner, familj) VARJE dag och inte maxa en speciell dag men min kille kom ialf hem med röda rosor och choklad. Och det gjorde mig glad <3

Den FINASTE människan jag vet. Men också den retligaste. hehe. Ganska creepy att jag spejar på bilden?! Pussas ni med öppna ögon? haha.

Helgstädat hemmet, möblerat om, storhandlat, köpt en säng till gästrummet (så nu är besök hjärtligt välkomna!) och jag är fortfarande löjligt glad i den här Bubbles lampan som flyttas runt lite här och var. (klick)

Solen skiner mellan regnet, men det blåser storm! SÅ nu ska jag stänga igen datorn en timme, invänta Daniel som har bilen och ta mig iväg för nagelfix. Gjorde dem för 2,5 vecka sedan men de växer något sjukligt fort juste nu?! Tror jag ska plocka bort allt och endast ha lack. Bör testa, för det känns som att första tiden med spädis inte tillåter nagelbesök stup i kvarten den närmsta tiden. ehe.