HAR VATTNET GÅTT OCH ÄR DET RIKTIGA VÄRKAR SOM BÖRJAR TA FART?

Senaste dygnet har det nog ändå hänt lite saker. Jag vågar nog ändå tro det. Jag tror nog att slemproppen släppt, och ibland undrar jag även om vattnet har gått. Inatt var jag på toaletten ca 8 ggr pga att ett toabesök aldrig slutade. Med det sagt alltså inga riktiga kissmängder utan mer små “skvättar.” Och dessa ganska många. Och täta. Idag infann sig även en ny känsla. Som att ländryggen på vänster sida låser sig. Det känns precis som kramp. Men bara på ens sidan och detta gör att jag blir stillastående orörlig. Vågar ej röra mig. Eller snarare, kan inte röra mig. hehe. Det kom en sekvens imorse, ihållandes i ca 1 minut, en i eftermiddags när jag kom hem och nu ett par små kortare ikväll. Alltså inget som är regelbundet alls. Men kan detta vara värkar och/eller tecken på att det är på g eller är det fortfarande förverkar? Tycker det är så svårt att veta när det är dags men jag antar att man LÄR KÄNNA AV DET. hehe.

Update. Duschade precis, och kissade på toaletten innan. Men 30 sekunder in i duschen kom det en kisssväng till. Och jag vet inte om detta var kiss (!??!) eller vätska?! Jaja, jag antar det bara är att vänta ut o se om det händer något mer. Det roliga är att en kompis, som är ganska hokus pokus sagt att hon ska komma den 18:e och även jag har lite önskat den 18:e pga att det är mitt födelsedatum. Hehe, MEN vi får se. Det känns ju som att man kan bli lurad ett par gånger nr det är dags… Så det kan ju likväl vara falskt alarm….. Så spännande hursomhelst! To be continued…..