CLEO, 18/2 2020.

Det blev alltså som jag trodde och hade på känn där efter mitt tidigare blogginlägg. Det var inte vattnet som gick där på måndagskvällen men en bra förberedelse för vad som komma skulle bara timmar senare. Värkarna drog igång vid 06 tiden på tisdag morgon (ganska milda men annorlunda mot tidigare så jag bara kände på mig att det var dags) och vid 08.30 gick vattnet. Bara sådär, mitt på vardagsrumsgolvet. På eftermiddagen, tisdag 18 februari kl 17.08 valde vår älskade dotter Cleo att se världen för första gången. Vi är SÅ förälskade och jag kan inte stirra mig mätt på henne. Är hon liksom vår?! AH mitt hjärta sprängs av tacksamhet och lycka! <3 Förlossningberättelse och mer inlägg från allt kommer. Nu ska vi bara smälta allt och njuta av den här magiska bebis bubblan ett par dagar. Puss mamma Joanna. (känns för sjukt?! Är jag mamma nu <333)

CLEO <3