VARDAGEN BÖRJAR SAKTA MEN SÄKERT SMYGA SIG TILLBAKA

Igår var dagen som Cleo var beräknad att komma, men hon valde ju som ni vet att titta ut 8 dagar tidigare, i vecka 38+5. Så nu har hon alltså funnits hos oss i 9 dagar. De bästa nio dagarna i mitt liv. Wow, alla dessa känslor <3 Hon har gjort mig till mamma. MAMMA!!! Kan fortfarande knappt greppa det.

Vi lever lite kvar i bubblan, med massa goss hemma och sköna promenader. Trots en väldigt snäll bebi som älskar sin vagn och vagga, som mestadels sover, äter varannan timme, bajsar och gnyr när hon vill något så blir det ändå inte mycket gjort. Trots fria armar och händer så vill jag liksom konstant vara nära henne. Känna hennes små andetag och lyssna till hennes små ljud, klappa hennes gosiga runda kinder och krama hennes små händer. Min lilla tjej <3

Visionen nu är att försöka uppdatera er härinne en gång om dagen i alf, med lite uppdateringar från vår vardag. Jag har också börjat skriva på min förlossningsberättelse så den kommer upp när den är klar i början av nästa vecka. Nu ska jag plocka upp min lilla tjej och byta om från pyjamasen och göra henne redo för en promenad och lunch med pappa. PUSSS o kärlek