PROJEKT CLEOS RUM

Hej på er, <3 Hoppas ni haft en skön helg! Vi har haft besök av min mamma o pappa hela helgen. Så mysigt! Var tom lite sorgligt när de åkte för en stund sedan. Alla “hejdå! är tråkiga tycker jag. Blir alltid så känslosamt.

Hursomhelst så har vi mest myst, ätit mat och fixat lite hemma. Det finns ingen som mamma när det kommer till att fixa, inreda och piffa. Hon har energi som ingen annan jag känner. Bästa mammis! Hursomhelst så börjar nu Cleos rum bli klart. Ska fota så fort tavlorna kommit upp på väggen!

Vi klickade hem lite fint från Mrs Mighetto som gör underbara prints o böcker till barn. Bland annat två posters som ska upp på väggen i träramar.

Dessa små urgulliga väggdekorationer ska klippas ut och upp på väggen bredvid skötbordet så hon har något kul att spana på när hon ligger där. Fäster dem med hederlig gammal häftmassa, så väldigt smidigt.

Vi hörs lite senare med ett efterfrågat inlägg kring vad jag har på Cleo när vi är ute med vagnen dessa +/- 0 tider. Rådfrågade även min barnmorska så supertips kommer senare. Fin söndag så länge, xx