SOL INNE SOL I SINNE

Satan vad jag längtar efter vår nu. Vi fick en liten försmak med ett par dagars sol när Cleo föddes för två veckor sedan (att det redan har gått två veckor??!) men sedan har solen lyst med sin frånvaro och istället serveras det vind, regn och rusk. Ja, en dos rejält grådass också.

Lite nytt som iallafall livar upp hemma är dessa nya ljuslyktorna (här i peach och brun) från By On. Har ytterligare två i vitt också så när blommorna på köksbordet vissnat ska alla få stå i en klunga där tänkte jag. Fint med en mittpunkt av ljuslyktor.

Den vita isbjörnpuffen till höger i bild är också en ny favorit som matchar mattan med samma namn, från Classic Collection. Mamma hyllade puffen i helgen då den var SKÖN, tillskillnad från flera andra puffar att sitta på. Stabil och hård vilket ju ryggen gillar.