FREDAG! SOL! HELG!

Det är fredag, veckans bästa dag och vi vaknade till en strålande sol! LIVET!!! Finns fan inget bättre.

/ Jacka – Arket Polotröja – Softgoat byxor Isabel Marant Solisar – Celine /

Annars? Vi har (peppar peppar) hittills fått en överlag väldigt nöjd och lugn bebis som inte gör mycket väsen av sig. (ok, hon är såklart mänsklig och säger ifrån när hon är hungrig och hon har en timme varje kväll där hon är lite missnöjd o sur.) Annars älskar hon att sova och följer sina sovrutiner i magen alldeles precis. Vaken ett par timmar på förmiddagen och en stund på kvällen och sover som man ska på natten. Man kan säga att hon gjort vår första tid som föräldrar väldigt lugn och skön. <3 Älskade unge!

Nu ska den här mamman, som faktiskt inte alls känner sig speciellt trött (tack cleo <3) ut i solen och möta pappan som kommer från träning o jobb för en liten fredagslunch. Och idag tror jag minsann att jag ska unna mig ett glas bubbel, kände suget för första gången på 10 månader!