TRE VECKORS KONTROLL FÖR CLEO!

I tisdags fyllde vår lilla skatt 3 veckor. <3 Jag har nog aldrig tidigare varit med om att tre veckor har gått i ett sådant rasande tempo? Lika mycket som det känns som att hon alltid varit med oss så känns det som att det var igår som hon kom. Som vattnet gick och vi satt i bilen påväg till bb för att få träffa henne. GALET!

Hon växer så det knakar. I tisdags, på självaste tre veckors dagen var vi på tre veckors kontroll och vägning på bvc. Cleos födelsevikt var ju 3340 gr och nu vägde hon 4050 gr. Inte direkt överraskande för vår lilla tös ÄLSKAR mat. Jag klagar inte, tycker det är SÅ himla SKÖNT att amningen fungerar så bra. Och mysigt som tusan är det. Det blir liksom vår lilla stund.

Hon är mer och mer vaken om dagarna, men sover fortfarande majoriteten av tiden av dygnet. Skulle tippa på att hon sover kanske 18 timmar? Och är vaken resterande? Det känns rimligt. När hon är vaken ligger hon och spejar runt med stora ögon antingen i min famn eller i vaggan. Hon älskar placerar sin vagn och sover sig igenom varje promenad. Hon sover ofta med händerna ovanför huvudet, ler alltid i sömnen (så man står bredvid och dör!) och vilar alltid med ena handen under hakan. Precis som en liten filosof. Jag har fått ett par medd där folk skriver att hon ser så harmonisk ut. Och utan att skryta för det får man INTE göra me sin bebis för då blir man fort tillrättavisad och får kommentarer som; “Njut nu, för snart vänder det!!” Och ja, jag kanske ska njuta nu för det kommer vända till det värre eller så gör det inte det. En sak som är säker är att jag ialf inte ska sitta på helspänn och invänta att det ska bli en annan vardag, utan jag ska leva och njuta av alla nya intryck, känslostormar, fina och mindre roliga stunder varje dag! Huruvida sig hon fortsätter vara lugnet och tryggheten själv eller om hon blir något annat. Vi lever här och nu och jag är världens stoltaste o lyckligaste mamma som har både bra och mindre bra stunder. Precis som alla andra. <3 PUSS