MJUKA MUSLINFILTAR OCH VÄRMANDE CASHMERE FILTAR TILLHÖR FAVORITERNA!

I inlägget förekommer reklam för Babyshop.

Då ni hela tiden när jag postar bilder på Cleo frågar om allt mellan himmel och jord om hennes saker och rum, vilka filtar vi använder och kan tipsa om, kläder osv så tänkte jag sammanfatta lite rum och filtar i detta inlägg. Jag delar upp det lite så kör vi lite kläder i ett annat inlägg.

Men vi börjar med lite bilder från rummet så långt vi kommit nu. Och då mycket av dessa saker finns hos Babyshop och jag har en rabattkod att dela med er där så kommer jag länka allt som går dit.

Koden JOANNA15 ger 15% rabatt på utvalda varumärken. Giltig tom 24/3!

Hon sover inte i sin Stokke Sleepi vagga ännu, och ingen stress känner jag heller över det. Den går ju att använda LÄÄÄÄÄNGE då man kan bygga ut sidorna osv med hur barnet växer. Älskar sådant!

Sängmobilen med svanar kommer från Cam Cam. De gör förbannat söta små saker i neutrala färger till våra små.

Garbo & Friends är ett annat favoritmärke som gör alla dessa underbara påslakan, filtar o snuttisar. Jag blandar hejvilt i mönster som ni ser, tycker det blir så levande och gulligt. Här ser ni floral vine, mimosa och lemon.

Vår allas favoritapa från Kay Bojesen (som innan Cleo kom hängde i vårt sovrum) hänger nu rakryggad på sängen.

Förvaringskorgar som rymmer ALLT från Elodie.

Cleo älskar sina mjuka filtar o snuttisar lika mycket som hennes mamma älskar att gosa in henne i dem. Hehe. Allt ska vara tight, då trivs hon som bäst. Mjuka musilinfiltar som andas och cashmere filtar tillhör favoriterna. Den i rostrosa är från Elodie, den puderrosa säljs i två pack (klick), och den puderrosa cashmerefilten med hennes namn broderat är en present från Softgoat.

PS. Vi sov med ett par filtar i vår säng innan Cleo kom, just för att hon skulle känna våra dofter och få trygghet via snuttisarna.

Vaggan från Carena (klick) som ni sett ett par gånger nu. HON ÄLSKAR den och hon ligger i den dag som natt. Den lilla speldosan från Cam Cam finns här.

Update; Moseskorgen är på 40% rabatt! Pass på!