1 MÅNAD IDAG!

IDAG FYLLER VÅR LILLA TJEJ EN MÅNAD! Och nu har hon alltså funnits med oss i hela 4 veckor. De snabbaste 4 veckorna i mitt liv. Och lika mycket som det känns som att hon kom igår så känns det som att hon alltid funnits med oss. SÅ självklar liksom.

Cleos status: Hon fortsätter att överraska oss varje dag. <3 Nu är blicken med på ett helt annat sätt och hon följer saker man sätter framför henne. Gymmet är intressant och att ligga på rygg är väldigt spännande. Läs ca 15 minuter. Sömnen på dagarna varierar från dag till dag. Vissa dagar sover hon i flera timmar (då jag också får en massa jobb gjort!) och vissa dagar vill hon helst bara vara i famnen och vaggas och ammas varje timme. (då noll jobb eller annat gjort!) Hon gråter sällan och gör hon det så är det när hon är missnöjd med något. Typ när magen är luftfylld som ofta ca en timme varje kväll då hon också är lite gnällig. Hon sover sig igenom natten och vaknar och knorrar för mat var tredje/fjärde timme. Som vår barnmorska sa; “Hon bunkrar upp på dagarna för att kunna sova längre perioder på nätterna. Och det stämmer bra det för hon äter OFTA på dagarna. Gärna varannan ibland varje timme om hon fick bestämma! Att hon älskar mat visade sig tydligt igår på 4 veckors kontrollen på bvc. Den lilla loppan har gått upp stadiga 500 gr på en vecka och 1 kg från födelsevikten. Heja CLEO <33
Fick även ett första, vaket leende när vi låg och “prata” igår. Om mamman tyckte det var speciellt? Herregud JA! Försökte fånga på film efter men ingett med den här lilla kommer på beställning.
Hon älskar mat och det visade sig tydligt igår på 4 veckors kontrollen på bvc. 1 kg upp på 4 veckor och ca 500 gr på en vecka. Det är min tjej det! <3

Min status: Jag är lite tröttare än vanligt, men också bra mycket lyckligare. Jag känner mig stark i kroppen och har inte ont eller öm någonstans. Lite speciellt är det fortfarande att kissa men inget som gör ont. Det sitter nog bara i huvudet. Ryggen värker i stående position och det känns framförallt när man vaggar runt henne men det får vi ta tag i m några veckor när man får börja styrketräna lite. Annars mår jag BÄST och det ska bli intressant att gå på efterkontrollen om 2 veckor för att se hur allt läkt sig. Jag är tillbaka på min vanliga vikt och då äter jag mer än någonsin. Men det här med att amma verkar ta en del. Jag känner mig som mig själv och mammarollen har infunnit sig. Jag känner mig trygg och lugn. Inget direkt att klaga på! <3

ÄLSKAR LIVET MED HENNE.