JAG HAR EN FRÅGA!

Godmorgon eller lunch blir det ju! Man glömmer ju lite bort tid och rum med en liten nyfödd bebis i familjen. Inga tider, inga rutiner, ingenting. Svårare i början ganska lättsamt nu. Speciellt i dessa tider.

Jag har en fråga till er andra mammor. Cleo sover ju fortfarande väldigt mycket, både i sin vagga hemma och under promenaderna ute i vagnen. Jag skulle tippa på att hon sover mellan 16-18 timmar per dygn. (såklart varierande från dag till dag beroende på dagsform) Men under kvällen, när hon sover och vi exemplevis kollar ett program på tv, låter ni då er bebis sova hela tiden fram tills att ni går och lägger er? Eller väcker ni dom så att de får vara vakna typ 1 timme innan man hoppar i säng? Det känns ju logisk som att man borde låta dem sova, då de ju sover för att de behöver sova, men jag kan ändå inte låta bli att tänka tanken att låta henne vara vaken sista timmen innan riktiga läggdags. Hur gör ni?

Nu ska jag skriva klart på min förlossningsberättelse och hoppas hinna klart under tiden som den lilla loppan sover. Håll tummarna, för man vet aldrig om det handlar om 15 minuter eller 2 timmar. Hursomhelst så kommer den upp senare idag! xx