LITE TISDAGSTANKAR

Vi har passat på till max att vara ute i den friska luften dessa osäkra tider. Jag skulle bli lite knäpp av att behöva vara inne dag in och dag ut. SÅ tills dess att något annat eventuellt skulle bestämmas så fortsätter vi med promenader och att leva efter sunt förnuft. Det blir mycket promenader och frisk luft. Och vi håller oss på avstånd till människor.

I söndags mötte vi Heidi, Martin och Olivia för en promenad och en fika ute i solen. Det var en riktigt skön vinter/vårdag o fåglarna kvittrade ikapp med solen.

Cleo sov sig som vanligt igenom allt i sin vagn tills det att nöden kallade. Eller hon visade inga tecken på hunger, utan det var mer mamman som ville tömma. hehe. För satan i gatan vad det känns när det gått ett par timmar.

Vi kör på en meters regeln som synes, hehe. Skämt å sido.

– Hur agerar ni i dessa tider? Är ni i frivillig hemmakarantän? Eller lever ni på som vanligt? Vi är mycket hemma, men tar alltid en eller två promenader i den friska luften varje dag. Vi håller oss ifrån stora sällskap, caféer, folkmassor och liksom skippar Ica Maxi klockan 17 en vardagseftermiddag. Det känns inte som att vi gö annat än att tvätta händer och spritar. Usch, jag tycker allt är så ledsamt som det är nu. Ångestfyllt liksom. Vad kommer hända i mer i allt det här? Hur kommer vi och Sverige som land reda ut den här krisen? Ekonomin och all arbetslöshet. Hur kommer allt fortlöpa och när ska allt återgå till det normala? Det är så mycket frågor o så lite svar. Antar att vi bara får ta dag för dag, följa alla förhållningsregler och leva efter sunt förnuft och den enkla regeln; Känner du dig halvdan, STANNA HEMMA TILLS ATT DU KURERAT DIG. Inte mest för din egen skull, utan för samhällets och alla andras.