SOVRUTINER OCH RASERIUTBROTT!

Godmorgon! Här skiner solen som aldrig förr, hoppas att den gör det på er alla andra runtom i landet också. Man blir ju så himla glaaaaaaad. Och all glädje som gör det lättare är speciellt välkommen i dessa Corona tider. Usch, bara deppigt att så på nyheterna på morgonen. Well, det är torsdag, snart helg och då kommer mamma och pappa hit. Mys!

Sitter i skrivande stund med det här framför mig. Standard varje morgon! Havregrynsgröt kokad i Oatly ikaffe och två vändstekta ägg. O kaffe såklart. Är betydligt jäkla mycket mer hungrig, och törstig!, nu när jag ammar än när jag var gravid. Går mest hela tiden runt med något i munnen.

En annan rolig grej är att jag ALLTID druckit svart kaffe. Kaffe ska drickas rent och svart har jag alltid resonerat. Men under graviditeten öste jag ner havremjölk just för att det kändes för starkt. Och så var jag inte speciellt sugen heller. Nu efter graviditeten tänkte jag att jag direkt skulle återgå till det svarta, men icke. NU dricks ingen mugg utan havremjölken. Hehe, kul hur man vänjer sig.

Annars då? Tog precis den här bilden på den här lilla stora kärleken som, hör å häpna, sov från kl 00-06.30 imorse??! Sex och en halv timme i sträck!! Trodde inte det var sant när jag väcktes av hennes gny och kollade på klockan imorse. Kan bero på hennes lilla (läs stora) raseriutbrott igår så hon var väl helt tömd på energi lilla stackaren. Så jobbigt när dom inte kan prata och man inte vet vad som är fel. Lite gasmage, lite övertrött. Jobbigt bara när dom är sådär otröstliga de små liven. <3

Annars har den senaste 2 veckorna sett ut lite som så att runt 23.30 när vi gått o lagt oss så somnar hon i djupsömn för natten. Då har vi vaggat runt henne en timme ungefär. Innan dess har hon svårt att komma till ro och är ofta vaken från att vi äter middag vid 19/20 tiden tills att vi går och lägger oss. Hon äter lite varje timme och hänger mest runt i famnen. Oftast lite missnöjd med något. När magen är gasig märker man, för då byts blöjan ofta och benen r spretiga och aktiva. När hon är övertrött har man också lärt sig att tyda. Igår var en sådan dag. Övertrött delux med ögon i kors, halvblundandes och grejar o låter MEN hon ska absolut inte sova. Tills det att hon får det lilla raseriutbrottet och sedan somnar i utmattning. Lilla älskling. Hon säger INGENTING på dagen o sover mycket och massa men på kvällen är det oftast lite gnälligt och ledsamt en stund.

Hur går det för er andra mammor? Känner ni igen er i detta beteende? BERÄTTA GÄRNA!