HELGEN GENOM MOBILEN – PIZZA, TAPAS OCH ROSÉVIN!

Det blev helg, vi fick besök och jag la datorn åt sidan ett par dagar. Men nu är jag här igen. Och jag tog lite bilder med mobilen så ni kan få en liten recap på vad vi har gjort denna helg och “hemmatider!”

I torsdags packade vi picknick väskan och tog bilen till ett ställe en bit hemifrån. Skog, vatten och sol, en sovande bebis och en picknickkorg me massa gott!

Den här lilla älsklingen ÄLSKAR att åka vagn och sover så fort huvudet träffar åkpåsen. Min mamma har alltid sagt att hon hade oss ute i storm och ösregn när vi var små och vi sov som bäst utomhus! I frisk luft och ljud. Den egenskapen verkar den här lilla ärvt.

Yes ni ser rätt. Lussebullar från i julas. hehe. Men satan vad gott det är. Smöriga och så “inte torra”.

I fredags förmiddag landande mamma och pappa och vi gav oss direkt ut på en prommis. Solen strålade. Hur underbart är det inte att man vaknat till sol varje dag den senaste veckan. Allt blir ju så mycket roligare och livet lite lättare. <3

Fredagskväll gick åt till mat, godis och UNO!

På lördagmorgon vaknade man till mammas amerikanska pannkisar med färska bär och lönnsirap. Ingen dålig start! En annan sak som inte är dålig är morgongoset med Cleo.

Vi gjorde oss sedan lördagsredo för en lunch o ett glas bubbel.

Lördagsfin liten groda <3 Många har sagt att hon ser så stor ut på bilder. Men jag kan intyga att hon fortfarande är väldigt pluttig irl. Det tycker jag man ser här.

Den här stenugnsbakade pizzan var inte dum kan jag lova. Chevré, kantareller och en massa ost. OCH MITT FÖRSTA GLAS BUBBEL PÅ LÄNGE! – Hur det smakade? Alldeles fantastiskt!

Är sugen på att skaffa en liten kånken till Cleo att ha som en “skötväska”under vagnen. Tycker de är satans söta! Funderar nu bara på vilken färg.. Antingen en mint grön eller en ljust pastell lila.

På lördagskväll blev det tapas! Efterlängtad rätt som man ju varit utan i väldigt länge. Ost, (mest det för mig!) skinka, salami, frukt och ett glas rosé! Det sistnämnda fick förövrigt mig att längta enormt mycket till sommar! Och Spanien. Men det återstår väl att se hur sommaren ser ut.. OM man ens kommer iväg… Det känns ju däremot inte helt troligt just nu.

Till middagen hade också en needy liten bebis i famnen som inte skulle vara någon annanstans än just i famnen. När hon väl somnat blev det ett par vändor UNO till midnatt! SÅ satans roligt sällskapsspel som vi alltid spelar nuförtiden. Sedan däckade jag tätt intill lillgrodan i sängen som överraskade oss med att sova 6 timmar i sträck. Heja Cleo!

Två utslagna älsklingar tar sig en liten eftermiddagslur i soffan. ORKA MALLORCA SÅ GULLIG SYN! Tjuvade en liten bild när det snusades gott från bådas näsor. <3

Det var den helgen och nu går vi snart in på en ny vilken ska spenderas med syrran och kusinerna i Göteborg! <33 Daniel är permitterad (minimum 2 veckor) så man får passa på. Vi tar bilen och träffar inga riskgrupps personer eller andra personer än familjen då vi bara hänger hemma, utanför stan så det känns ändå ok att åka.